2017 NFL draft review: Philadelphia Eagles

Få hold havde en så stærk draft i 2017 som Philadelphia Eagles. Hele vejen igennem fik ørnene god værdi – herunder i 4. runde, hvor holdet fandt en fantastisk sleeper.

Draftklasse

DE Derek Barnett, Tennessee (1/14)
CB Sidney Jones, Washington (2/43)
CB Rasul Douglas, West Virgnia (3/99)
WR Mack Hollins, North Carolina (4/118)
RB Donnel Pumphrey, San Diego State (4/132)
WR Shelton Gibson, West Virginia (5/166)
S Nate Gerry, Nebraska (5/184)
DT Elijah Qualls, Washington (6/214)

Det kunne vi lide

Det hele! Eagles havde en noget-nær drømme-draft, der begyndte i toppen med et stærkt valg af Derek Barnett, der kan blive en top-rusher i NFL, som fortsatte med det modige, men kalkulerede valg af akillesseneskadede Sidney Jones i 2. runde, videre til det værdimæssigt stærke valg af Rasul Douglas i 3. Runde – og med flere forrygende valg på tredjedagen. Herunder af Hollins, Pumphrey og Gibson, der alle kan blive big time-playmakers i NFL. En meget stærk draft-klasse af Howie Roseman.

Det kunne vi ikke lide

Intet. Værdien var stærk ved alle valg, og Eagles fik adresseret alle behov.

Sleeper

Det blev Eagles, der valgte min yndlings-sleeper i hele draften. Jeg er vild med Mack Hollins, der har en fremragende størrelse (6’4, 221) og samtidig en god fart i fødderne. Han kan blive en farlig dyb trussel for ørnene – og i college scorede han hele 20 touchdowns på bare 71 catches. Men dét, der gør ham ekstra interessant, er, at han samtidig er en formidabel special teamer. Flere special teams-coaches i NFL har ifølge NFL Network set sig lune på Hollins’ evner på special teams, hvor han især i “kick coverage” kan blive en stjerne. De håbede, at deres hold ville vælge Hollins. Men de blev snydt af Eagles.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 2 =