Chok: Bears handlede op – og tog en quarterback

Chicago Bears chokerede en hel NFL-verden, da holdet i 1. runde af NFL-draften handlede én plads op for at vælge quarterback Mitch Trubisky med andetvalget.

Valget var bestemt ikke ventet af mange, for Bears havde i free agency signet Mike Glennon som formodet starter. Men Glennons kontrakt gør, at holdet reelt kun er markant bundet til ham i 2017.
– Jeg så slet ikke det ske, men jeg er klar til arbejde, sagde Trubisky, da han efterfølgende blev interviewet af NFL Networks Deion Sanders.

Chicago Bears måtte aflevere flere picks for at komme i position til at vælge Trubisky. Bears byttede valg med 49ers, der hoppede én plads ned, men som til gengæld fik et tredjerundevalg i 2017, et fjerderundevalg i 2017 og et tredjerundevalg næste år.

Forud for 2016-sæsonen var Trubisky end ikke regnet for at være blandt de 10-12 bedste quarterbacks i landet, men han imponerede i 2016 i sin første sæson som starter, da han endelig fik starterjobbet fra rivalen Marquise Williams, der gik i NFL. Trubisky kastede i den regulære sæson for 3468 yards, 28 touchdowns og kun fire interceptions, og hans præstationer fik NFL-scouts til at strømme til Chapel Hill.

Trubisky har en stærk arm, er ikke bange for at kaste bolden ind i små sprækker i forsvaret, han afvikler kastet hurtigt og har ikke mindst en god fornemmelse for presset i lommen. Han kan bevæges sig smidigt rundt og flytte sig for at undgå presset.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 4 =