John Lynch tog sin gamle klassekammerat i 1. runde

San Francisco tog en lokal spiller, da holdet natten til fredag var på brættet i 1. runde af NFL-draften.

Med tredjevalget tog 49ers således defensive lineman Solomon Thomas fra Stanford University, der regnes for at være én af draftens bedste atleter.

Bears byttede forinden valg med 49ers, der hoppede én plads ned, men som til gengæld fik et tredjerundevalg i 2017, et fjerderundevalg i 2017 og et tredjerundevalg næste år.

Det var 49ers’ nye general manager John Lynchs første valg i draften nogensinde, og han tog en spiller fra sin tidligere skole. Faktisk vendte Lynch i 2014 tilbage til Stanford for at færdiggøre sin uddannelse, og her havde han tilfældigvis et fag sammen med Thomas – og de to lavede endda en opgave sammen.

Valget af Thomas kommer efter, at den foregående ledelse havde valgt to andre defensive end, Arik Armstead og DeForrest Buckner, med førsterundevalgene.

Solomon Thomas (6’3, 273) er fænomenal atlet, der både kan have en fremtid som defensive end eller som defensive tackle – afhængig af system og øjnene, der ser.

I 2016 blev han kåret som årets forsvarsspiller i PAC-12 efter en sæson, hvor han lavede 62 tacklinger, 15 tacklinger for tab og otte sacks, og siden dominerede han i bowl-kampen mod Mitchell Trubisky og North Carolina.

Thomas er en eksplosiv forsvarsspiller, der besidder en fænomenal kombination af råstyrke, antrit og en motor, der kører på et ekstremt højt niveau. Han er meget, meget smidig og bevæger sig let henover banen. Ved The Scouting Combine i februar leverede Thomas en workout, der genererede masser af “buzz”. Han løb 40 yards på 4,69 sekunder og nettede en 3-cone-drill-tid af 6,95 sekunder.

Den stærke lineman er blevet sammenlignet med både John Randle, Justin Smith og Michael Bennett, og en erfaren draftnik sammenligner ham ligefrem med NFLs allerbedste forsvarsspiller.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × two =