Patriots, Falcons, Giants har blandt andre kontaktet Knappe

Mellem 15 og 20 NFL-hold har i den seneste tid kontaktet danske Andreas Knappe eller hans agent, John Pace.

Det fortæller agenten torsdag aften til Draftday.dk.

Den store offensive tackle fra Connecticut, der er født i Silkeborg, kæmper p.t. for at blive valgt i NFL-draften om en uge, og i den forbindelse har trænere eller scouts fra de mange hold henvendt sig til Knappe eller agenten.
– De vil vide, hvem Andreas Knappe er. De vil vide mere om mennesket bag football-spilleren, fortæller John Pace til Draftday.dk.

Blandt de hold, der har henvendt sig, er Texans, Jets, Giants, Falcons og Patriots. Netop Super Bowl-vinderne fra New England Patriots er ifølge John Pace “meget interesseret” i Knappe.

Den erfarne scout, Dave-Te’ Thomas, der p.t. arbejder som konsulent for netop Patriots, og som i den forbindelse har scoutet Knappe for holdet, har også fortalt Draftday.dk, at patrioterne er interesseret i Knappe. I sin scouting report på Knappe, som han har afleveret til New England, har Thomas skrevet, at Knappe er “værd at vælge” i én af de syv runder.

Andreas Knappe er dog ikke blevet kaldt til hverken et visit hos et NFL-hold eller til en workout.

En anden dansker, der drømmer om at blive valgt i draften, kicker Simon Mathiesen fra Northwest Missouri State, er heller ikke blevet inviteret til et visit eller en workout før draften, erfarer Draftday.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 1 =