Andrew Luck får rekordaftale af Colts

Quarterback Andrew Luck er nu den bedst betalte spiller i NFL’s historie.

Onsdag blev Luck enige med Indianapolis Colts om en seksårig kontraktforlængelse, der holder ham hos AFC South-holdet til og med 2021.

Aftalen har en samlet værdi af 140 millioner dollars, og det sikrer ham 23,3 millioner dollars om året – over én million mere end Baltimore Ravens’ Joe Flacco, der tidligere var bedst betalt med et snit på 22,1 millioner om året.

– Ja, det er en stor økonomisk forpligtelse, men det er en velsignelse, at han en fantastisk franchise quarterback, sagde ejer Jim Irsay ifølge Colts.com.

Samtidig garanteres Luck rekordhøje 87 millioner dollars, hvoraf de 47 millioner dollars garanteres ved underskrivelse af kontrakten og yderligere 13 millioner dollars garanteres ved starten af 2017-sæsonen.

Luck var i det sidste år af sin rookie kontrakt, og da han kun er 26 år, betyder kontraktforlængelsen, at han rammer free agency igen i en alder af 32 år.

Sidste år missede Luck ni kampe på grund af skader, og han oplevede sin dårligste sæson i karrieren med en completion procent på kun 55,3 og 15 touchdowns og 12 interceptions.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 2 =