Appelret vil ikke køre Tom Brady-sag igen

Sandsynligheden for, at New England Patriots’ quarterback Tom Brady skal afsone fire spilledages karantæne for sin rolle i “Deflategate”-sagen, blev onsdag øget markant, da appelretten ved Manhattan afviste at høre hans appel på ny.

Brady havde i maj bedt appelretten om at genhøre sagen, efter at samme ret med dommerstemmerne 2-1 havde dømt, at NFLs commissioner Roger Goodell havde ret til – og ikke gjorde noget forkert – da han suspenderede Brady for – ifølge NFL – at have snydt med boldene før AFC-finalen i januar sidste år.

Brady fik fire spilledages karantæne, men appellerede kendelsen ved byretten på Manhattan, der gav ham medhold. NFL appellerede den dom og fik i april medhold i appelretten i Manhattan. NFL bad herefter hele retten om at genhøre sagen, men det afviste retten onsdag.

Bradys lejr og flere støtter havde sendt flere dokumenter og skriftlige argumenter til dommerne, men det gjorde tilsyneladende ikke et så stort indtryk, at den samlede dommerstand hele vil køre sagen på ny. I hvert fald er et flertal ikke overbevist om, at Brady er blevet urimeligt behandlet.

Stjerne-quarterbacken kan nu vælge at forsøge at få sagen rejst ved højesteret. Ifølge ESPN er det ikke besluttet, om Brady vil appellere til den højeste instans, der dog kun i sjældne tilfælde hører sager.

Patriots møder i de første fire kampe Cardinals, Dolphins, Texans og Bills. Jimmy Garappolo er Bradys reserve.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × five =