Broncos om Miller-forhandlinger: “Et godt sted”

Oven på forhandlingerne lørdag mellem Denver Broncos og linebacker Von Miller omkring en ny aftale, føler Broncos-ledelsen nu, at holdet er “et godt sted” i forhold til hurtigst muligt at få en aftale på plads.

Det fortæller The Denver Post.

Broncos kom både torsdag og fredag med flere tilbud til Millers lejr, og lørdag overvejede Miller og hans agent stadig det nyeste tilbud. Stridspunktet er fortsat hvor mange penge, der skal garanteres i de første tre år af aftalen, men Denver-ledelsen med general manager John Elway i spidsen føler, at parterne er på rette vej.

Miller er holdets franchise player, og af den grund kan parterne kun forhandle om en aftale frem til fredag i næste uge. Er en aftale ikke på plads, spiller Miller i 2016 på en etårig aftale – hvis han ellers accepterer det “franchise tag”, som Denver har tildelt ham.

Ifølge The Denver Post ønsker Miller dog hurtigst muligt at få en aftale på plads, så han undgår det sidste øjebliks-drama, som holdkammeraten Demaryius Thomas var igennem sidste år som “franchise player”, hvor han først underskrev aftalen 30 minutter før deadline.

I juni tilbød Broncos en aftale af seks år til 114,5 millioner dollars, som Miller har accepteret – men han er utilfreds med aftalens struktur i forhold til garanterede penge.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 5 =