Jackson om førsterundevalg: Er nødt til at komme i form

Cleveland Browns indledte fredag holdets første rookie mini camp, og én af de ting Browns’ head coach erfarede var, at flere af førsteårsspillerne er nødt til at komme i bedre form.

Blandt andre holdets førsterundevalg, wide receiver Corey Coleman.

– Han er eksplosiv og kan gribe bolden. Han er nødt til at komme i form. Han er en af de spillere, der er nødt til at komme i form, men talentet – han er ekstremt talentfuldt og kan en masse. Han fandt ud af “Whow, det her er anderledes”. Og det er det. Men vi er nødt til at få ham derhen, hvor han skal være, sagde Jackson på pressekonferencen efter fredagens træning.

Jackson understregede dog, at han ikke er bekymret over den manglende fysiske form, fordi Browns først nu får lov til at arbejde med spillerne.

– Han (Coleman red.) forstår, hvor han skal være, og jeg er glad for ham. Han forstår det. Det ville være anderledes, hvis jeg ikke mente, at den unge man forstod det. Han gør. Han ved, han skal arbejde. Det er det, det hele handler om, sagde Jackson.

Browns-træneren forklarede også, at han ikke er bekymret for, at Coleman kun har løbet få NFL-ruter i college, og derfor har meget at lære.

– Han er tydeligvis utrolig talentfuld. Jeg ved, at det var dét, alle andre var bekymret over, men jeg tror ikke, det er noget, vi er bekymret over, sagde Jackson og påpegede, at Colemans atletiske evner vil hjælpe ham i forhold til at komme ind og ud af sine breaks.

Læs også: Signing tracker førsterundevalg 2016 NFL draft

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 6 =