Josh Norman får megaaftale i Washington

Josh Norman nåede aldrig videre end til Washington, før han havde en aftale i hænderne.

Natten til lørdag underskrev én af NFLs bedste cornerbacks en femårig aftale med Redskins til hele 75 millioner dollars i maksimum værdi – inklusiv 50 millioner dollars i garanterede penge.

Det fortæller NFL Network.

Norman besøgte fredag Redskins på sit første visit på vejen, efter at han onsdag blev en free agent, da Carolina Panthers pludselig og uventet fjernede holdets “franchise tag” på ham, da holdet ikke mente, at parterne kunne forhandle en længere aftale på plads.

Mindst 10 hold havde kontaktet ham, efter at han røg på markedet, og til sidst forsøgte også Saints at gå ham signet. 49ers, der var meldt som en stærk kandidat, havde forinden droppet ud af racet om stjernespilleren. Men det blev Washington, der fik ham overbevist om, at han skulle signe med holdet, der vandt NFC East i 2015.

Norman fik sit store gennembrud i 2015-sæsonen, hvor Carolina nåede Super Bowl, og hvor han var et All-Pro-valg. Undervejs havde han blandt andet en hård duel med New York Giants’ Odell Beckham Jr., som han fremover skal kæmpe med to gange om året.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 3 =