Klis: Ikke sikker på aftale mellem Miller og Broncos

Den mangeårige Broncos-reporter, Mike Klis, fra 9news.com i Denver er ikke sikker på, at Broncos og Super Bowls MVP Von Miller når at forhandle en aftale på plads inden fredagens deadline for aftaler med “franchise players”.

Klis, der følger holdet tæt, og som har flere kilder hos Broncos, skriver, at kronologien i forhandlingerne gør ham pessimistisk. Broncos forbedrede to gange i sidste uge deres tilbud til Miller, men alligevel afviste han tilbuddene og gik oven i købet offentligt ud og sagde, at han var skuffet over Broncos’ forhandlingstaktik.

En klar afvisning, som Klis mener, at man ikke skal undervurdere.

Broncos har tilbudt op mod 114 millioner dollars over seks år, som Miller reelt har accepteret, men parterne er uenige om aftalens struktur – i forhold til de garanterede penge, som Miller er sikker på at få.

Han har truet med at sidde ude hele 2016, hvis ikke han får en ny aftale. Sker det, kan Broncos ikke gøre ham til en “exclusive franchise player” i 2017, men kun en “non exclusive franchise player”. Forskellen vil være, at et hold, der vil signe Miller i 2017, dermed kun behøver at kompensere Broncos med et førsterundevalg og tredjerundevalg i draften og ikke to førsterundevalg. Den forskel – der kan sikre Miller en monsteraftale i 2017, som han ønsker – kan gøre det attraktivt for Miller at sidde ude en hel sæson.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × one =