Marihuana-video smadrede Tunsils aften

En vanvittig draft day kulminerede med, at draftens – ifølge mange – bedste offensive tackle, Laremy Tunsil, blev valgt af Miami Dolphins med 13. valget.

For bare få uger siden lignede Tunsil topvalget i draften, men så handlede Tennessee Titans ned fra topvalget, og Los Angeles Rams, der handlede op, jagtede en quarterback. Og kort før draftens indledning blev Tunsils Twitter-konto så – med hans egne ord – hacket. På Twitter-kontoen blev postet en video, der viste Tunsil ryge marihuana med en gasmaske.

Videoen blev hurtigt slettet, og kontoen lukket ned, men skaden var sket. Og Tunsil røg ned gennem draften, fordi holdene ikke ville vælge ham.
– Det var en fejl. Det skete for mange år, min konto blev hacket. Jeg vidste intet om det. Jeg hørte først om det, da jeg nåede til “The Green Room”, sagde en tydeligt frustreret Tunsil.

På banen beskrives Tunsil som den bedste offensive tackle, som draften har set i mange år. Han er en fænomenal atlet med et stort potentiale. Men issues udenfor banen har været problematisk set med flere holds øjne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

five + fifteen =