Mysteriet løst: Bosa til San Diego

Det største draft-mysterium i årevis blev løst klokken 2.40, dansk tid, natten til fredag.

Har annoncerede NFLs commissioner Roger Goodell på scenen i Chicago, at San Diego Chargers brugte tredjevalget på den 269 pund-store linebacker, Joey Bosa, fra Ohio State.

Forinden havde der været stor mystik omkring, hvad Chargers ville gøre, og det var ventet af mange, at Chargers ville vælge en offensive tackle eller cornerback Jalen Ramsey. Men Bosa var altså valget.
– Jeg forventede ikke at være der. Jeg troede, jeg skulle vente 30-45 minutter mere. Jeg er så glad, så lettet. San Diego bliver så fedt. Nu skal vi vinde nogle kampe, sagde Bosa.

Bosa kommer fra en stærk football-baggrund. Hans far John Bosa og onkel, Eric Kumerow, blev begge valgt med 16. valget i draften i to respektive draft-klasser i træk i 1987 og 1988. Ingen af de to slog dog til, men der er al mulig grund til at tro, at sønnen og nevøen vil blive en stjerne i NFL.

Gennem karrieren hos The Buckeyes lavede han samlet 26 sacks og 51 tacklinger for tab, og de kun fem sacks, som han lavede i 2015 (han lavede 13,5 sacks i 2014), var ikke en indikation på, hvor kaosskabende han var. Bosa trak både to og tre blokerende modstandere til, og han var konstant en trussel for angrebet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 − 4 =