New England Patriots cutter 2014-førsterundevalg

New England Patriots har højst overraskende cuttet deres førsterundevalg fra 2014 NFL draft, defensive tackle Dominique Easley.

På Instragram takker Easley Patriots’ organisation og ejer Robert Kraft for de to sæsoner, og han understreger, at han var glad for de korte tid hos Boston-holdet.

– Uanset hvad alle siger, så er jeg glad for, at jeg var en del af Patriot Nation, og holdets fans var den bedste del af oplevelsen, skriver Easley.

Patriots valgte Easley med det 29. valg i første runde af 2014-draften, men i to sæsoner spillede han blot 22 kampe og lavede 25 tacklinger.

Easley, der allerede havde to korsbåndsskader på sit cv fra collegetiden hos Florida Gators, sluttede sin rookie sæson på injured reserve på grund af en knæskade, og 2015-sæsonen sluttede også før tid på grund af en overrevet lårmuskel.

Ifølge Jeff Howe fra the Boston Herald er Easleys knæproblemer så slemme, at der ikke er de store chancer for, at han udlever sit store potentiale.

– En kilde siger, at Easleys knæ er i ret dårlig stand, og der er ikke store chancer for, at det bliver bedre, skriver Howe på Twitter.

Da Easley kun er 24 år, er der gode chancer for, at et andet hold i ligaen giver ham en chance for at få karrieren igang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − twelve =