New England Patriots-spiller udtaget til OL

Når de Olympiske Lege sættes i gang i starten af august vil New England Patriots’ safety Nate Ebner blive den første aktive NFL-spiller nogensinde til at deltage i sommerlegene.

Mandag annoncerede cheftræneren for USA’s Rugby Seven-hold, Mike Friday, ifølge ESPN nemlig, at Ebner er én af de 12 spillere, har har udtaget til sit hold i Rio.

Ebner spillede rugby i college for Ohio State, og tidligere på året fik det tidligere sjetterundevalg af Patriots lov til at forfølge drømmen om at kæmpe for en plads på det amerikanske hold.

I maj måned forlængede Patriots kontrakten med Ebner med to sæsoner, og tidligere har head coach Bill Belichick udtalt, at han ikke er bekymret over safetiens deltagelse.

– Selvom han vil være væk fra holdet i en vigtig periode af off-season, så vil han stadig få fremragende fysisk træning, og jeg forventer, at han som altid vil være klar til football-sæsonen, sagde Belichick til Los Angeles Times.

I fire sæsoner for Patriots har Ebner endnu til gode at starte en kamp, og han har primært hjulpet sit hold på special teams.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

four + 14 =