Nyt look: Seahawks ændrer på den offensive linje

Seattle Seahawks’ offensive linje kommer til at se noget anderledes ud i år, end den gjorde sidste år.

I marts måned mistede holdet venstre tackle Russell Okung og guard J.R. Sweezy i free agency, og i draften valgte Seahawks Germain Ifedi i første runde.

Nu har holdet ifølge ESPN afsløret, hvordan deres startende offensive linje formentligt kommer til at se ud, når sæsonen går i gang.

Som ventet erstatter Seahawks Okung med Garry Gilliam, der flyttes fra højre tackle til venstre side.

Gilliams plads bliver besat af J’Marcus Webb, der er kommet til i free agency efter en enkelt sæson hos Oakland Raiders. Her startede Webb alle 16 kampe.

Rookien Ifedi kommer til at spille højre guard, mens sidste års venstre guard Justin Britt flyttes til center. Her skal han konkurrere med Patrick Lewis om pladsen som starter.

– Han (Britt red.) har spillet tackle, guard og forstår spillet. For ham handler det om at blive fortrolig med og sikker i at snappe og spille mod nose guarden, siger Seahawks’ offensive line coach Tom Cable til ESPN.

Den ledige plads på venstre guard overtages af Mark Glowinski, som Seahawks valgte i fjerde runde af draften i 2015. Han startede én af 10 kampe som rookie, men Seahawks regner med en starterplads til ham i 2016.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 5 =