Philly fandt fremtiden i footballs 2. division

Philadelphia Eagles fandt fremtidens quarterback for ørnene i footballs 2. division.

Natten til fredag valgte Eagles med andetvalget i 1. runde af draften lille North Dakota States tårnhøje quarterback, Carson Wentz.

Det skete efter, at Eagles for godt en uge siden handlede op i draften fra ottendevalget til andetvalget – og dermed byttede plads med Cleveland. Det var ventet, at Eagles ville vælge Wentz – og det skete altså.

Carson Wentz blev dermed den højst-valgte “small-school”-quarterback, siden Alcorn States Steve McNair blev valgt som nummer tre i 1995

Wentz er blevet sammenlignet med Joe Flacco, fordi de begge er to store quarterbacks fra et lavt college-niveau, men Wentz’ støtter peger på, at han er langt mere mobil end Flacco. Ligesom Flacco har Wentz en stærk arm, der kan levere alle kast i bogen.

Hos North Dakota State vandt han to mesterskaber og 20 af 23 kampe, og her stod Wentz i et “Pro-Style”-angreb” lige under center, og han blev bedt om at scanne banen efter snappet, gå igennem sine progressioner og afvikle kastet, og han har dermed allerede nu en stærk football-intelligens. Han stjal samtidig totalt showet under Senior Bowl-ugen, hvor han bragte sig i spil til draftens top 10 og var ugens store samtaleemne.

I 2016 spillede han kun otte kampe, fordi han var sat ud af spillet af en skade i håndleddet, og han har dermed kun startet 24 kampe i en relativt kort karriere på et lavere niveau.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + 17 =