Rams forventer, at Goff starter i første runde

Los Angeles Rams har ikke tænkt sig at lade deres topvalg fra årets NFL draft, quarterback Jared Goff, sidde på bænken længere end højst nødvendigt.

Måske slet ikke.

Ifølge head coach Jeff Fisher er målet nemlig, at Goff starter i første spillerunde, selvom Rams-træneren understregede, at man selvfølgelig ikke vil sætte rookien i en situation, hvor han har stor risiko for at fejle.

– Så I vil se ham under center, men vi vil ikke udnævne ham til starter dag ét. Det kommer til at ske ret hurtigt – nærmere før end siden, sagde Fisher ifølge Therams.com.

Fisher forklarede, at Rams tidligt identificerede Goff som deres mål i draften, og at man arbejdede med sine draftvalg for at få muligheden for at vælge California-quarterbacken.

– Jareds evner er specielle. Han ser det, han har en hurtig afvikling af kast, han forstår quarterback-positionen. Han slipper af med bolden. Han er ekstremt konkurrenceorienteret. Når man ser på, hvad han har præsteret i red zone i college – i området hvor der scores, så er det imponerende, sagde Fisher.

Goff skal i de kommende måneder kæmpe med specielt Case Keenum om snaps med førsteholdet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − eight =