Ravens’ receiver-håb: Vi er bedre i 2016

Baltimore Ravens var hårdt ramt af skader i 2015, og derfor kan ravnene blive meget bedre i 2016. Det fortæller holdets wide receiver Kamar Aiken til Draftday.dk, der har stillet ham en række spørgsmål om sæsonen.

Aiken, der greb 75 bolde for 944 yards og fem touchdowns i en stor gennembrudssæson i 2015, fortæller også til Draftday.dk om blandt andet AFC North og forventningerne til 2016-sæsonen.

Her er vores Q & A med Kamar Aiken:

1. Mange eksperter mener, at NFL i år er mere åben end nogensinde. Hvad mener du om det?

“Det bør være konkurrencedygtigt. Det er alverdens topatleter, og det er en stærk liga fra toppen og ned til bunden. Det ville ikke være NFL, hvis det ikke var konkurrencedygtigt og åbent.”

2. Intet hold havde i sidste sæson flere skader end Baltimore Ravens. Så bør vi forvente, at Ravens er meget bedre i 2016?

“Jeg mener, at det er grunden til, at vi vil være bedre. For vi er mere friske, og folk vender tilbage til holdet. Vi har mange gode spillere, men det vigtigste er, at vi får nogle nøglespillere tilbage.”

3. Hvordan er dette hold anderledes i forhold til sidste år?

“Jeg synes, at vi alle har samme forståelse i år. Vi har samme, ens mål, og det er at nå til Super Bowl og vinde Super Bowl. Vi går alle ind i denne sæson med samme tankegang.”

4. Vil alt andet end en divisionstitel være em skuffelse?

“Vi vil helt sikkert gerne vinde divisionstitlen, det er helt sikkert et mål for os. Men vi vil også gerne vinde Super Bowl. Det er det ultimative mål. Det vil være en skuffelse, hvis vi ikke vinder Super Bowl i år.”

5. Patriots og Steelers er to af jeres største rivaler. Hvordan ser du på det to hold?

“Patriots og Steelers er begge nogle stærke organisationer, og de træder frem foran andre. Jeg kan virkelig godt lide at spille mod de hold og ser frem til det. Det er altid en hård kamp, når du spiller mod de organisationer. Det er et godt målepunkt for os som individer og som et hold.”

6. Hvem er jeres største modstander i AFC North i 2016 og hvorfor?

“Jeg vil sige, at alle holdene i AFC North er stærke modstandere. Vi har helt sikkert én af de hårdeste divisioner i ligaen. Alle tre hold kan spille. Ofte har vi tre slutspilshold i divisionen. Det siger lidt om, hvor god vores division er.”

7. Hvem er den sværeste modstander, du personligt står over for i divisionen – i én-mod-én-dueller – og hvorfor?

“Jeg fokuserer virkelig ikke på én-mod-én-dueller. Jeg fokuserer bare på mig selv, og hvad jeg kan gøre for at hjælpe holdet. Jeg har altid set mere på, hvad jeg kan gøre for at hjælpe holdet end at fokusere på de spillere, jeg står over for.”

8. Én spørgsmål om dit eget hold: Hvem er den bedste spiller på dit hold, der ikke får nok opmærksomhed?

“Jeg mener, at alle gør et ret godt stykke arbejde. Der er ikke én person, der træder foran andre i mit hoved lige nu, for vi gør alle et stykke godt arbejde i forhold til at blive de bedste spillere og det bedste hold, vi kan blive.”

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − nine =