Steelers cutter Allen mindre end to år efter megaaftale

Pittsburgh Steelers har sendt cornerback Cortez Allen på porten mindre end to år efter, at de gav ham en kæmpe kontraktforlængelse.

Før 2014-sæsonen lavede Allen en ny, femårig aftale til 26 millioner dollars, men han startede blot syv af 11 kampe i 2014, og sidste år spillede han kun én kamp.

Allen blev valgt af Steelers i fjerde runde af 2011 NFL draft, og han gjorde det ellers solidt i de første tre år hos Pittsburgh.

Kort efter forlængelsen gik det dog brat ned ad bakke for Allen, der i den første del af 2014-sæsonen gradede som den dårligste af flere end 100 cornerbacks i NFL.

Siden blev han bænket, og i training camp sidste år mistede han starterjobbet til Antwon Blake. 

Allen spillede premierekampen mod New England Patriots, inden han var inaktiv i de næste fem kampe, og herefter sluttede Steelers hans sæson ved at placere ham på injured reserve på grund af en knæskade.

I alt har Steelers punget 13 milioner dollars ud til Allen i grundløn de seneste to sæsoner, og han stod til at tjene yderligere 4,4 millioner dollars i den kommende sæson.

Ved at fyre Allen sparer Steelers de penge, men cornerbacken tynger alligevel mere end fire millioner dollars på Pittsburghs salary cap i den kommende sæson.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × five =